Welkom op de site van Schildersbedrijf Noud van Bussel.

Wanneer het om schilderwerk, behang en glaszetten gaat, geeft Noud van Bussel graag inhoud aan het begrip ‘Kwaliteit met glans’. Een slogan die meer is dan tekst en staat waar ons bedrijf werkelijk voor gaat: kwaliteit in alle facetten van de bedrijfsvoering ten behoeve van úw project!

Voor nieuwbouw, onderhoud, renovatie en restauratie van schilderwerk is Noud van Bussel met glans de beste partij. Van particulier tot bedrijf of instelling. Wij garanderen dat alles in orde komt op de manier die u voor ogen heeft. Uiteraard voorzien wij onze klanten graag van een goed advies over het gebruik van materialen en kleuren. Voor een gratis kleuradvies kunt u een beroep doen op onze professionals, zij weten wat kleur doet.

In combinatie met Internoja projectstoffering biedt Schildersbedrijf Noud van Bussel een totaalpakket aan dat uniek is in zijn soort. De afwerking van uw utiliteitsproject of woning met vloerbedekking of gordijnen kan helemaal in een hand gelegd worden. Voor meer informatie over stofferingsprojecten, klik op Internoja.

Waarom Noud van Bussel?

Schildersbedrijf Noud van Bussel is met circa 45 medewerkers een van de grotere en bekendere bedrijven in de regio. Voordeel hiervan is dat wij vaak snel en flexibel op uw vraag kunnen reageren. U ontvangt van ons een heldere en scherpe offerte waarin afspraken duidelijk vastgelegd zijn zodat u aan het einde van de rit niet onaangenaam verrast wordt.

Noud van Bussel schenkt veel aandacht aan de klant en staat er op netjes te werken met gemotiveerde medewerkers die met hun ervaring het onderste uit de kan halen voor u. Daarnaast werken wij volgens de laatste milieunormen ten aanzien van materialen, recycling en gezondheidsprotocollen.

Beekerheide 15 | 5741 HB Beek en Donk | Tel. 0492 461 501 | Fax 0492 462 715 | E info@noudvanbussel.nl | » Ga naar Internoja